Sociale Më shumë

Parandalim i kancerit –Kontroll e rregullt

Prej tvteuta14:30, 29 Tetor 2015

Muaji tetor është i përkushtuar në zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit, ku ndërmerren masa preventive në edukimin e popullatës, e gjithë kjo që me kohë të zbulohet kjo sëmundje.

Për fat të keq kjo sëmundje tejet e përhapur nuk e anashkalon as komunën tonë, por për fat të mirë tani gratë janë më të ndërgjegjësuara dhe bëjnë kontroll më të rregullt shprehet doktor Selim Ismaili duke shtuar se me këtë sëmundje radhitemi aty ku edhe vendet evropiane.

“Vërtet ky muaj është i shënuar si muaji i luftës kundër kancerit të gjirit, por neve këtu në Shtëpinë e Shëndetit kemi 22 muaj luftë kundër kësaj sëmundje tejet të rëndë dhe të përhapur,- u shpreh doktor Ismaili.

  • 1

    Radio