Ekonomi Më shumë

PARALAJMËROHET PROTESTË

Prej tvteuta10:42, 12 Maj 2015

Kryeatri i Shoqatës për kthimin e ullishtës së Valdanosit, Lluka Gjakonoviq, ka paralajmëruar se në bashkëpunim me Shoqatën e Ullishtarëve, do të organizojnë protestë me qëllim që ti rikujtojnë qeverisë nevojën e mbrojtjes, rivitalizimit, dhe kthimit të pasurisë pronarëve të ligjshëm, shkruan “Dan”. Sipas tij, Valdanosi është pika më e zezë në gjithë bregdetin e Malit të Zi dhe turp i madh për krejt vendin.Sipas ekspertëve, rreth 70%  nga 18.000 rrënjë të ullinjve në këtë zonë tashmë janë shkatërruar. Plani hapsinor i Ulqinit për këtë zonë nuk parasheh mundësi ndërtimi, me cka janë pajtuar edhe nga Ministria për zhvillim të qëndrueshëm,- transmeton portali lajm.me.

  • 1

    Radio