Kulturë Më shumë

PAQJA NË BALLKAN

Prej tvteuta15:11, 26 Qershor 2015

Gjenerali  i armatës në pension, Bllagoje Grahovac, mbrëmjen e kaluar në Qendrën e kulturës në Ulqin promovoi krijimtarinë e tij letrare dhe publicistike. Më së shumti u përqëndruar te libri, siç tha ,shumë i kërkuar “ZËRAT NGA DHOMA E SHURDHËR”. I pyetur nga drejtori I Qendrës së kulturës, Dr. Nail Draga, I cili edhe e moderoi mbrëmjen,si I sheh raportet e sotme në Ballkan.Gjenerali Grahovac vlerëson se paqja dhe zhvillimi në Ballkan do të nisin vetëm pas pajtimit  të kroatëve, serbëve dhe shqiptarëve.

  • 1

    Radio