Aktuale Më shumë

Papunësia në Ballkan alarmante

Prej tvteuta09:33, 2 Shkurt 2016

Vendet e rajonit janë në majë të listës për sa i përket papunësisë në botë, transmeton Al Jazeera Balkans, duke iu referuar të dhënave të Bankës Botërore (BB).

Bazuar në të dhënat e Bankës Botërore, papunësia në Ballkan është alarmante. Vendet e rajonit janë në majë të listës sa i përket papunësisë në botë. Bosnja e Hercegovina dhe Maqedonia janë vendet me nivel më të lartë të papunësisë, që sipas të dhënave të BB, paraqet 27.9 për qind. Rezultat më të mirë ka shënuar Kroacia me 16.7 për qind pa punësi.

  • 1

    Radio