Sociale Më shumë

Panel për antarsimin në NATO

Prej tvteuta11:31, 13 Tetor 2015

Mogul dhe Horizonti i Ri,  Organizatat joqeveritare gjatë ditës së sotme do te  organizojnë një  panel diskutimi në lidhje me antarsimin e Malit të Zi në NATO. Paneli I diskutimit do të mbahet ne zyrat e Mogul-it dhe Horizontit të Ri.Qëllimi i këtij paneli është që me përfaqsuesit e komunës, partive politike dhe organizatat joqeveritare nga Ulqini të diskutohet për përparsitë e antarsimit në NATO.Në panel do të flasin ambasadori i Sllovenisë në Mal të Zi, Mitja Mocnik, Dritan Abazoviq , Xhemal Peroviq, dhe Aleksandar Dedoviq.

  • 1

    Radio