Sociale Më shumë

Panairi i Vitit të Ri në Ranë

Prej tvteuta11:55, 21 Dhjetor 2015

Dje në Ranë, për të tretin vit me radhë u mbajt Panairi i Vitit të ri i organizuar nga nxënësit dhe mësimdhënësit e shkollës fillore “Boshko Strugar”.

Fëmijët edhe kësaj radhe kanë arritur të tejkalojnë pritshmërinë e mësimdhënësve, duke i befasuar ato me idetë dhe punimet kreative të kushtuar festave të fund vitit.

Nxënësit,  për nevojë të punës së seksioneve shkollore, kanë shitur artizanët e veta  me çmime simbolike.

  • 1

    Radio