Aktuale Më shumë

PANAIRI I PUNES ULQIN2016 – Hotel Mediteran

Prej tvteuta09:06, 15 Mars 2016

Dy vitet e fundit kanë rezultuar në sukses për projektin „Panairi i punës Ulqin“, i cili është realizuar në hotelin Mediteran, i cili edhe kete vit inicoi takimet e perbashketa te faktoreve relevant per realizim sa me te suksesshem, në interes të rinisë dhe personave me prespektivë dhe të papunësuar si dhe punëtorëve me përvojë, të ulim numrin e papunësisë në Ulqin me anë të panairit të punësimit. Panairi do të realizohet si përherë në hotelin Mediteran Ulqin.

  • 1

    Radio