Politikë Më shumë

FILLUAN BISEDIMET/TE GJITHE ME SY NGA PAKICAT

Prej tvteuta19:49, 24 Tetor 2016

Sonte ne Podgorice filluan bisedimeve ne mes te partive te pakicave të cilat kanë fituar mandate ne kuvend, gjegjesisht ne mes te  Koalicioni “Shqiptarët të vendosur” , Partise Boshnjake dhe Iniciatives qytetare kroate.

Sipas deklarates se deputetit te Forces Genci Nimanbegut, sonte do te zhvillohen bisedat konsultative brenda tri subjekteve te pakicave te cilat do te shqyrtojne ofertat e pranuara nga pozita dhe opozita.

Tri subjektet e pakicave do te harmonizojne platformen te cilen do t’ua prezentojne partnereve per formimin e qeverise se ardhshme.

 

  • 1

    Radio