Politikë Më shumë

Ora e kryeministrit

Prej tvteuta16:36, 26 Dhjetor 2014

Në kuadër të Orës së kryeministrit Millo Gjukanoviq do të përgjigjet  në pyetjet e grupeve parlamentare, ndërsa deputetet sonte në një seanc të re e cila është konvokuar për orën 20.00, do të duhej të shqyrtojnë propozimin e përfundimeve të Këshillit për turizëm, bujqësi dhe ekologji ku i rekomandohet komunës së Plevlës për shkak të ndotjes së ajrit të shohe mundësin e zbatimit të gjendjes së rrezikshmërise. Në këtë seancë dyditshe janë edhe propozimet e ligjit mbi mbrojtjen sociale të femijeve, luftës dhe invaliditetit.

  • 1

    Radio