Aktuale Më shumë

Opozita përgatitet për protesta?

Prej tvteuta16:03, 24 Nëntor 2016

Në mbledhjen e mbrëmshme të partive opozitare në Mal të Zi është diskutuar kryesisht për format e përbashkëta të veprimit, ku nuk është përjashtuar as mundësia e protestave. Sipas burimeve të gazetës “Dan” , në mbledhje nuk është sjellur vendim për organizimin e tyre, por nga të gjitha subjektet është treguar gatishmëri që në të ardhmen të bisedohet edhe për to.

Të  gjithë pjesmarrësit kanë rënë dakord që të bojktojnë seancën e sotme të Kuvendit dhe që veprimet e ardhshme të bëhen me koordinim të plotë të të gjithë deputetëve të opozitës.

  • 1

    Radio