Aktuale Më shumë

Opozita: Nuk përjashtohen as protestat

Prej tvteuta09:58, 20 Tetor 2016

Partitë opozitare do të mblidhen përsëri në ditët e ardhshme me qëllim koordinimin e veprimeve pas shpalljes zyrtare të rezultatit të zgjedhjeve, të cilin ato më herët nuk e kanë pranuar.

Dritan Abazoviq, nga URA, ka deklaruar se nuk përjashtohen as bojkotimi i Kuvendit dhe as protestat. Ankesat zyrtare për rezulatatin e zgjedhjeve sipas ligjit mund të bëhen deri 15 ditë pas përfundimit të zgjedhjeve, në këtë rast deri me 1 nëntor.  Nga opozita po ashtu janë shprehur se drejt partive të pakicave do të nisin një ofertë për formimin e qeverisë kalimtare.

  • 1

    Radio