Aktuale Më shumë

Opozita bojkoton protestën e Frontit Demokratik

Prej tvteuta09:48, 24 Shkurt 2016

Nga partitë opozitare kanë njoftuar se nuk do ti bashkangjiten protestës së Frontit Demokratik të planifikuar pët ditën e shtunë.

Nga Lëvizja Qytetare URA thonë se nuk do të marrin pjesë në asnjë protestë e cila nuk organizohet në nivel të gjithë opozitës, kurse nga Partia Socialdemokrate deklarojnë se nuk do të paraqiten në protestë pasi janë të përkushtuar drejt dialogut insitucional për tejkalimin e problemeve.

Nga Demos dhe PSP nuk janë shprehur haptas, por nga burime jozyrtare mësohet se krerët e tyre nuk do të marrin pjesë në protestë.

  • 1

    Radio