Ekonomi Më shumë

OBLIGIMET NE 4 KESTE

Prej tvteuta13:39, 18 Shkurt 2015

Peshkataret ne lumin Buna , 38 prej tyre do te mund te shlyejn obligimet ndaj te mirave detare ne 4 keste. Kete lehtesim e ka inicuar kryetari i keshillit drejtues te kesaje ndermarrje Xhaudet Cakuli. Pronaret e shtepizave te peshkatareve ne bregun e lumit Buna  duhet te paguajn qiran tokes shteterore qe nga viti 2011. Shlyerja e borxheve ne keste parashihet te filloje ne fund te ketije viti dhe ne kete menyre peshkataret i shmangen rrenimit te kamp shtepizave.

  • 1

    Radio