Sociale Më shumë

Obama kërkon përkrahje

Prej tvteuta13:23, 12 Shkurt 2015

Kryetari Amerikan Barak Obama ka kërkuar nga kongresi që formalisht të përkrahë luftën kundër grupeve ekstremiste të shtetit islamik dhe të lejohen operacione ushtarake të cilët do të frenonin islamistët. Obama ka theksuar se ai grup ,,do të humbë” dhe se është në defanzive , ndërkaq kualicioni më në krye SHBA vazhdon ofenzivën e sulmeve kanë njoftuar agjensitë e lajmeve ndërkombëtare. Kryetari amerikan ka porositur se nuk do tu lejojë , atyre terroristëve që të kenë strehim të sigurt.

  • 1

    Radio