AKTUELNO Više

OB Ulcinj – U aprilu procesuirano 13 lica zbog kršenja mjera

Prej tvteuta09:49 7 April 2020


Pripadnici Odjeljenja bezbjednosti  Ulcinj od početka pandemije koronavirusom u Ulcinju sprovode kontrole lica i vozila prema naredbama Ministarstva zdravlja, MUP-a Crne Gore i Instituta za javno zdravlje. Komandir za bezbjednost saobraćaja OB Ulcinj Aleksa Kočovoć kazao je da ulcinjani uglavnom poštuju sve mjere i naredbe, ali postoje i izuzeci.
„Tokom marta je procesuirano deset lica zbog nepoštovanja mjera, od kojihse jedno lice nije pridržavalo mjere samoizolacije a koji je potom prebačen u karantin u Podgorici. Devet lica je u prošlom mjesecu procesuirano zbog kršenja naredbe o prevozu više od dva punoljetna lica u jednom automobilu“, kazao je Kočović.
U aprilu mjesecu je procesuirano 13 lica, jedno lice je procesuirano zbog kršenja naredbe o međugradskom saobraćaju, dok je 12 lica prekršilo naredbu o zabrani kretanja radnim danima nakon 19 časova i u danima vikenda, nakon 13 sati. 
Kočović je kazao da su pripadnici OB Ulcinj opremljeni sa zaštitnom opremom, a osim glavnih gradskih ulica, redovno se vrši obilazak i kontrola vozila i ljudi u područjima van gradskog jezgra. 

  • 1

    Radio