Ekonomi Më shumë

Nuk tërhiqet ligji

Prej tvteuta12:14, 25 Shkurt 2015

Ministria e ekonomisë nuk do ta tërheq nga procedura kuvendore ligjin mbi energjitikën pjesë përbërëse e të cilit është edhe amendamenti i deputetit të pavarur Dritan Abazoviq se humbjet teknike të mos jenë pjesë e faturave për rrymë. Parlamenti nesër do të duhej të deklarohet në tërësi mbi propozim ligjin edhe me amendamentin e deputetit Abazoviq. Nëse miratohet në teresi kjo do të thotë se humbjet teknike nuk do të jenë në fatura, por në qeveri shpresojnë se DPS dhe SDP do të gjejnë mënyrën që të mbajnë humbjet, por ligjin mund të mos e nënshkruaj kryetari i shtetit Filip Vujanoviq.

  • 1

    Radio