Politikë Më shumë

NUK PARAQET PENGESË

Prej tvteuta10:14, 22 Maj 2015

Procesi i zgjerimit të Bashkimit evropian në Ballkanin perëndimor është i gjallë falë progresit  të Malit të Zi , ka vlerësuar  ambasadori i Sllovakisë në Podgoricë Frantishek Lipka.Ai ka shtuar se reforma e ushtrisë dhe e sektorit të sigurisë  nuk paraqet pengesë  për marrjen e ftesës për anëtarësim në NATO. Ai në intervistën për gazetën Dnevne Novine, me rastin e Ditës së pavarësisë së Malit të Zi ka theksuar se shteti  ka realizuar progres të madh n rrugën drejtë BE  në të gjitha fushat.

  • 1

    Radio