Sociale Më shumë

Nuk ka medikamente të falsifikuar

Prej tvteuta11:55, 17 Shkurt 2015

Në Mal të Zi deri tani nuk janë zbuluar medikamente të falsifikuara por kjo nuk do të thotë se nuk ka – deklaroi drejtori i agjensisë për medikamente dhe mjete medicinale Millorad Drleviq. Sipas fjalëve të tija Mali i Zi me një treg të vogël nuk është interesant për falsifikues, por duke marrë parasysh paletën e ngjashme të medikamentëve në rajon mund të presim që edhe tek ne të gjenden. Ai ka theksuar se qytetarët mund të jenë të qetë në sigurimin e medikamenteve në Mal të Zi , por jo edhe kur janë në pyetje medikamentet të cilat në mënyra të ndryshme mbërrisin në tregun tonë.

  • 1

    Radio