Aktuale Më shumë

Njoftim: Një pjesë e komunës sot pa ujë

Prej tvteuta09:28, 28 Shtator 2022

Njoftim nga NP “Ujësjellës dhe kanalizim”:
Për shkak të prishjes në tubacionin kryesorë, me datën 28.09.2022 do të vijë deri te ndërprerja e furnizimit me ujë, si në zonat rurale, ashtu edhe në  zonën e qytetit. Ekipet e ujësjellësit janë në teren dhe po punojnë në sanimin e prishjes. Furnizimi i rregullt me ujë pritet gjatë orëve të vona të pasditës së sotme.

Faliminderit për mirëkuptim

NP “Ujësjellës dhe kanalizim” sh.p.k. Ulqin

  • 1

    Radio