Sociale Më shumë

Një pjesë e PSP-së nuk dëshiron koalicion me URA

Prej tvteuta09:31, 27 Gusht 2016

Koalicionit të Partisë Socialiste Popullore dhe Demosit, i cili duket si punë e kryer, vështirë se do ti bashkangjitet edhe URA, pasi baza e PSP-së nuk e preferon këtë bashkëpunim, shkruan Pobjeda.

Në mbledhjen e Këshillit Ekzekutiv të kësaj partie, të mbajtur të enjten, idea e kyçjes së URA-s në këtë koalicion nuk u prit mirë nga antarët me influencë në parti, sidomos ato të afërt me deputeten Snezhana Jonica. Idenë e koalicionit me URA e paraqitit kryetari Srgjan Miliq, por duke u nisur nga disponimi i organeve partiake, kjo ka shumë mundësi të mos ndodhë.

  • 1

    Radio