Sociale Më shumë

NJE GRUP NXENESISHT NE VIZITE TE CUNGU

Prej tvteuta22:05, 13 Maj 2016

Një grup nxënësish  dhe mësimdhënësish  nga shkolla e mesme e qytetit tonë  para nisjes disa ditëshe në disa qytete të Shqipërisë u takuan me kryetarin  e Komunës Nazif Cungu.

Në fakt bëhet fjalë për një udhëtim të nxënësve shqiptarë nga Ulqini, Tuzi, Plava, Gucinja dhe Rozhaja të ftuar nga Institucioni i Presidencës së Shqipërisë, respektivisht presidenti Bujar Nishani. Ky udhëtim ka për qëllim që nxënësit e viteve të treta të njihen më për sëafrmi me disa nga qytetet e njohura shqiptare.

Stacioni i parë do të jetë qyteti i Shkodrës ku do të vizitohet kalaja e Rozafatit, do të vazhdohet me qytetin dymijë e pesqindvjeçarë të Durrësit, për të vazhduar më pas me Beratin , qytetin e një mijë dritareve.

  • 1

    Radio