Sociale Më shumë

Një delegacion i Prishtinës do të qëndrojë për vizitë pune në Ulqin

Prej tvteuta14:18, 24 Maj 2016

Kryetari i Ulqinit Nazif Cungu dhe bashkëpunëtorët e tij do të presin  nesër  një delegacion   nga Prishtina  të kryesuar nga Kryetari  Shpend Ahmeti.  Në takim  do të  diskutohet për shkëmbimin e  bashkëpunimit në fusha të ndryshme, ku komuna jonë  mund të  përfitojë  nga praktika prishtinase. Sekretarët  tanë  me homologët   e tyre  do të fokusohen në  planifikimin  urbanistik, në cështjen e legalizimeve , në  menaxhimin e mbetjeve, por edhe në ceshtje te tjera sic është bashkëpunimi  në fushën e  turizmit , cështja e  parkingut, por dhe në  mundësinë  e  hartimit të projekteve  të   perbashkëta ndërkufitare IPA, si dhe projektet kulturore dhe sportive.   

  • 1

    Radio