Politikë Më shumë

Nishani në Ulqin

Prej tvteuta10:48, 24 Mars 2015

Presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani, ne kuader te  vizitës zyrtare në Malin e Zi, sot po qendron në Ulqin, ku fillimisht u takua ne Komunen e Ulqinit  me zyrtarët e lartë komunal, kurse më pas bëri homazh tek varri i Ymer Prizrenit i shoqenruar me një numër të konsiderueshëm të qytetarëve të Ulqinit të cilët dolën për ta pritur presidentin Nishanin. Këshili Kombëtare, si nikoqir i kësaj vizite në hotelin Otrant organizon takimin e presidentit Nishani me përfaqësues të lartë politik dhe personalitete të shquara shqiptare.

 

  • 1

    Radio