Politikë Më shumë

Nimanbegu pyet mbi pagat dhe lehtesimet kreditore (video)

Prej tvteuta18:49, 25 Korrik 2020

Ne kuader  te pyetjeve  te deputetit ne Kuvendin e Malit te Zi, nenkryetari I kuvendit Genci Nimanbegu I ka shtruar pyetje ministrise  se finansave  se a e kane bere analizen e ndikimit te COVID 19 ne punen e objekteve afariste dhe te akomodimeve private per vitin 2020. Ai poashtu pyeti ministrine se a do te sigurohen pagat per te punesuarit ne hotelieri dhe akomodime private  edhe per 6 muaj e ardhshem.

Me gjeresisht mund te ndiqni videon e plote:

  • 1

    Radio