Sociale Më shumë

Nimanbegu: Nuk komentoj veprimet e deputetëve me 300 vota

Prej tvteuta09:59, 24 Mars 2016

Deputeti i Forcës Genci Nimanbegu , në lidhje me formimin e ri të klubit nga deputeti Nik Gjeloshaj me përfaqsuesit e partive qytetare dhe deklaratat e tija se në mes tyre nuk ka komunkimi të mirë, tha se nuk mund të komentojë deklaratat e deputetëve që fatkeqsisht kanë 300-400 vota.

Sa i përket deklaratave të Dritan Abazoviq se partitë shqiptare janë satelitë të PDS-së, Nimanbegu tha se atëherë do të thotë se Abazoviq në Ulqin ka marrë pjesë në pushtet si satelit i satelitëve.

  • 1

    Radio