Aktuale Më shumë

Nga Federata e Taekwondo-së së Malit të Zi, 7 çmime për klubin e Ulqinit

Prej tvteuta15:28, 10 Shkurt 2024

Federata e Taekwondo-së së Malit të Zi organizoj të merkuren me datë 07.02.2023 ceremoninë e ndarjses së çmimeve për sportistët më të suksesshëm të vitit 2023.

Ceremonmija u mbajtë në hetelin premijer në Podgoricë, fjalën hyrëse e mbajti presidenti i federatës  Predrag Drecun i cili i përshëndeti të gjithë të pranishmit duke ju urur suksesë edhe më shumë sportistëve klube dhe trajnerëve.

Klubit të Taekwondo-së Ulqini i takuan 7 çmime për vitin 2023.

Në disciplinën e ndeshjes u shpall:

Pioniri më i sukseshëm ishte Denis Çoboviq

Në disciplinën e formave

Kadetja me e sukseshme Berina Mustafa

Kadeti më i sukseshëm Nehar Dabi

Juniori më i sukseshëm Adnan Mekiq

Seniorja më e sukseshme Amra Dushku

Seniori më i sukseshëm Amell Nuti

Klubi i Taekwondo-së Ulqini u shpall klubi më i sukseshëm në disciplinën e formave, çmim ky që e mban që nga viti 2009.

Tkd Ulqini

Fikret Dushku, prof.

  • 1

    Radio