Politikë Më shumë

NESER SEANCA E KUVENDIT KOMUNAL TE ULQINIT

Prej tvteuta22:11, 17 Korrik 2016

Mbledhja e kuvendit komunal të Ulqinit  do të mbahet nesër në orën 11:00. Në rend të ditës janë parashikuar 6  pika të cilat pritet të aprovohen gjatë ditës së nesërme nga këshilltarët e kuvendit. Kryetari I Kuvendit Loro Nrekiq për televizonin Teuta, thotë se rëndësi të madhe ka sidomos pika për zgjedhjet dhe emerimet ku duhet te behen emerimet ne komisionin  zgjedhore I cili nuk eshte ndryshuar pas ndryshimit te pushtetit ne Ulqin dhe nuk ka perfaqesues nga radhet e opozites ashtu sic eshte e parapare me ligj. Debate me te ashpra gjate séances, Nrekiq pret ne piken e cila ka te beje me propozimvendimin per konfirmimin e plotesimit te planit per objektet e perkohshme, por ai thote se pret qe ajo do te votohet.

  • 1

    Radio