Sociale Më shumë

Nesër ndërprerje e furnizimit me ujë

Prej tvteuta15:43, 19 Tetor 2016

Nga ndërmarrja “Ujësjellës-Kanalizime” njoftohet se për shkak të dëmtimit të tubacionit në bulevardin Teuta,  ditën e nesërme prej orës 8.00 deri në orët e vona të pasdites , zonat e Plazhës së Madhe, Gjeranave dhe Fusha e Ulqinit do të kenë ndërprerje të furnizimit me ujë.

Nga kjo ndërmarrje paralajmërojnë qytetarët që pas stabilizimit me furnizim të mos e përdorin ujin për pije pa e zier, deri të paktën 12 orë në vazhdim.

  • 1

    Radio