Sociale Më shumë

NESER MANIFESTIM I MADH NE RANE

Prej tvteuta22:18, 13 Maj 2016

Neser  prej ores 11.00  deri ne ora 14.00  ne Rane do te mbahet aktiviteti I organizuar nga institucionet arsimore ne Ulqin, me rastin e 10 vjetorit te Pavaresise se Malit te Zi.

Gjate kesaj kohe do te jene te vendosura stendat  me punimet e femijeve  dhe mesimdhenesve te cilat jane te karakterit shites. Mjetet e grumbulluara do te jene donacion per qendren ditore te Ulqinit.

Ftohen te gjithe qytetaret  qe vijne dhe ta  perkrahin kete aktivitet. Ne rast se bjen shi, aktiviteti do te zhvendoset ne objektet e “Hollegros”.

  • 1

    Radio