Aktuale Më shumë

NENSHKRUHET MARREVESHTJA E PUSHTETIT TE RI NE ULQIN

Prej tvteuta17:32, 13 Mars 2016

Gjate dites se sotme  prane Komunës se  Ulqimit u be nënshkrimi i marrëveshtjes në mes subjekteve shqiptare dhe Partisë Demokratike të Socialistëve, ku si rezultat i krizes së thellë poltike te ketyre koheve te fundit,përsëri erdhi deri tek rikompozimi i pushtetit.Edhe pse nga fillimi i funksionimit të pushtetit aktual, nuk priteshin rezultate konkrete, ajo u deshmua me krizën e shkaktuar kohëve të fundit, si politike ashtu edhe qeverisëse.Te pranishim gjate nenshkrimit te marreveshjes ishin perfaqesuesit nga te gjitha partite,Forces,Partise Demokratike,Unionit Demokratik te shqiptareve dhe nga PDS-ja.

Te gjithe kryetaret e perfaqesuesit politik u shprehen shume te kenaqur para kamerave ne lidhje me kete nenshkrim edhe pse tensionet politike e personale  mes tyre kane qene shume evidente edhe ne publik,duke cuar edhe ne zvarritjen e madhe te kesaj marreveshjeje.Por sa do te jete e suksesshme kjo marreveshje dhe bashkepunues ky kuOlicion kjo ngelet te shihet ne vazhdim.

  • 1

    Radio