Sociale Më shumë

Nënshkruhet kontrata për mbrojtjen e Liqenit të Shasit

Prej tvteuta13:52, 5 Tetor 2015

Komuna e Ulqinit e përfaqesuar nga kryetari Fatmir Gjeka nënshkroi kontratën me OJQ GreenHome që e kryesoi Natasha Kovaceviq për mbrojtjen e Liqenit të Shasit. Me kontratë parashihet hartimi i studimit që do ta përgatise Agjencia për mbrojtjen e mjedisit jetësor, vlera e studimit është 10.316,00 Euro.

Palët do të jenë në kontakt të përhershëm me qëllim të arritjes së rezultateve sa më të mira të ruajtjes së Liqenit të Shasit që ngërdhen vlera të rëndësishme të ekosistemit ndërkombëtar.

Ju rikujtojmë që me planin hapësinor urbanistik kjo zone është e njohur si zonë e mbrojtur. Edhe në takimin e sotëm, këshilltari për çështje ekologjike pranë Komunës së Ulqinit Abedin Avdiu, foli detalisht për pasuritë e mëdha që ngërdhen Liqeni i Shasit dhe vendet përrreth dhe rëndësinë që duhet kushtuar asaj.

  • 1

    Radio