Aktuale Më shumë

Nënshkruan një marrëveshje për bashkëpunim në fushën e menaxhimit të cilësisë

Prej tvteuta17:46, 10 Nëntor 2022

Dhoma e Tregtisë dhe Ministria e Administratës Publike nënshkruan një marrëveshje për bashkëpunim në fushën e menaxhimit të cilësisë, e cila konfirmon përkushtimin për zhvillimin e mjedisit të biznesit dhe vazhdimin e punës për ndërgjegjësimin e kompanive dhe administratës publike për futjen e standardeve.

“Qëllimi është përmirësimi i njohurive dhe aftësive të punonjësve në ekonomi dhe sektorin publik, si dhe promovimi i aktiviteteve të institucioneve cilësore të infrastrukturës dhe kompanive të suksesshme dhe përvojat e tyre”, njoftoi Dhoma e Tregtisë e Malit të Zi.

Kryetarja e Dhomës së Tregtisë, Nina Drakiq, theksoi se çështjet e cilësisë nuk kanë të bëjnë vetëm me prodhimin e drejtpërdrejtë, por edhe me mbrojtjen e mjedisit, sigurinë, sigurinë e informacionit dhe përdorimin e teknologjive që kursejnë burimet.

Ministri i Administratës Publike, Marash Dukaj, tha se misioni i përbashkët është ofrimi i shërbimeve si për sektorin ekonomik ashtu edhe për qytetarët.

  • 1

    Radio