Sociale Më shumë

Nuk respektohen te drejtat pronesore

Prej tvteuta10:42, 13 Dhjetor 2014

Nënshkrimi i marrveshjes për akua parkun do të realizohet të marten me 16 dhjetor. Kompania turke Polin e cila ka marrur me qira sipërfaqen prej 25 000 e gjysmë metra katror në prapavin e plazhit të madh, ka kumtuar se ndërtimi i këtij parku do të filloj menjëherë për të qenë gati verën e ardhshme. Pronari i tokës ku do të ndërtohet akua parku Anton Rudoviq të cilit pronesia i është njohur dy herë, do të vazhdojë luftën për të drejtat e tij ligjore dhe kushtetutare. Me nenshkrimin e marreveshtjes, nenkuptohet qe te drejtat pronesore nuk do te respektohen, madje do te jepen per pak mjete, fjala eshte per 30 mije euro ne vit, sepse kjo ndermarrje do te lirohet edhe ng obligimet e pagesave komunale.

 

  • 1

    Radio