Aktuale Më shumë

Në zgjedhjet lokale të drejtë vote 350.000 qytetarë

Prej tvteuta09:16, 14 Tetor 2022

Rreth 350.000 qytetarë kanë të drejtë vote në zgjedhjet lokale në Podgoricë dhe 13 komuna të tjera, të cilat do të mbahen më 23 tetor, njoftoi  Ministria e Punëve të Brendshme (MPB).

Më së tepërmi votues ka në kryeqytet, kurse më së paku, në Shavnik, 1968 votues. Votuesit mund ta kontrollojë listën zgjedhore personalisht, pranë sporteleve të njësive rajonale çdo ditë pune nga ora 08:00 deri në orën 14:00, me kartë identiteti ose dokument udhëtimi të vlefshëm.

Në Podgoricë, kjo e drejtë mund të ushtrohet prej ora 08:00 deri në orën 17:00.

  • 1

    Radio