Aktuale Më shumë

Në Ulqin pushojnë gati 700 mysafirë

Prej tvteuta16:29, 19 Janar 2024

Sipas të dhënave të fundit të Organizatës Turistike, në Ulqin pushojnë 687 mysafirë të regjistruar.
Organizata turistike njoftoi se të gjithë turistët janë të huaj.
Këtë vit sezoni turistik në rivierën e Ulqinit ka nisur shumë më herët.

Në përgatitje janë grupe sportistësh dhe futbollistësh, ndërsa në fillim të muajit të ardhshëm do të hapen dy hotele të mëdha, kompleksi Azul beach resort Montenegro by Karisma dhe hoteli Otrant.

 

  • 1

    Radio