Aktuale Më shumë

Në Ulqin janë regjistruar 34.052 turistë

Prej tvteuta12:32, 25 Gusht 2022

Sipas të dhënave të Organizatës Turistike vendore, në Ulqin këtë ditë pushojnë 34.052 turistë.

Ky numër i mysafirëve paraqet një përllogaritje, gjegjësisht numrin e mysafirëve të regjistruar në hotele, kampingje, resorte dhe numrin e vlerësuar të mysafirëve në akomodime private”, tha OT Ulqin.

 

Në komunën më jugore të Malit të Zi, shumica e turistëve, pra 33.666 prej tyre, janë të huaj. Të ftuarit e huaj më të shumtë janë në akomodimet private, ku qëndrojnë 2687, në hotele 6407, në kampe 590, ndërsa në resorte janë 182 turistë, sipas të dhënave të Organizatës Turistike vendase.

 

Megjithatë, këto shifra nuk janë reale, sepse numri i turistëve, edhe pse është ulur ditët e fundit, është ende më i lartë se statistikat zyrtare.

  • 1

    Radio