Politikë Më shumë

NË SHTATOR SHIKOHET KOALICIONI

Prej tvteuta10:37, 14 Gusht 2015

Zgjidhja e konfliktit në koalicionin qeverises do të duhej të zbardhet në shtator ,kur do të mblidhen këshillat qendrore të PDS dhe të PSD,- vlerësojnë analistët politikë.

Ata konsiderojnë se konflikti në aleancën në pushtet është I natyrës që të ndahen ,por është shumë vështirë që të thuhet se kur do të ndodh edhe formalisht ky akt,- shkruan gazeta DAN.

PDS dhe PSD në koalicion qeverisës janë që nga viti 1997.

  • 1

    Radio