Sociale Më shumë

Në Shqipri pa leje ndërkombëtare

Prej tvteuta15:09, 17 Dhjetor 2014

 

Marrëveshja mbi njohjen reciproke të lejes së vozitjes e nënshkruar nga Ministri i punëve të jashtme të Malit të Zi Igor Llukshiq, dhe Ministri i transportit dhe infrastruktures së Republikes së Shqipërisë Edmond Haxhinasto. Kjo do të thotë se qytetarëve të Malit të Zi nuk u duhet më leja ndërkombëtare e vozitjes së makinave nëse shkojnë me makinën e vet në Shqipëri. Poashtu as shtetasve të Shqiprise të cilët me makin hyjnë në Malin e Zi.

  • 1

    Radio