Ekonomi Më shumë

NË SHITJE JANË TEKSTET SHKOLLORE

Prej tvteuta11:14, 17 Gusht 2015

Shitja e teksteve shkollore për shkollat fillore dhe të mesme në Mal të Zi,fillon sot.Mediat e Podgoricës raportojnë se libraritë janë të mbushura edhe prindërit do t I kenë mundësitë t u blejnë fëmijëve tuaj. Drejtoresha e Entit Zoja Bojaniq Laloviq ,ka thënë se sivjet ka zbritje shtesë të uljes së çmimeve të teksteve shkollore komplet në masën 5 për qind .Kjo ulje vjen vjen pas uljes së çmimeve paraprake, 10 për qind.

  • 1

    Radio