Aktuale Më shumë

Në Shavnik atmosfera është e tensionuar, katër vendvotime janë mbyllur; Në komunat e tjera ditë e qetë zgjedhjesh

Prej tvteuta15:18, 23 Tetor 2022

Zyrtarët e Stacionit Policor të Shavnikut, pas aktiviteteve të ndërmarra dhe konsultimeve me prokurorin e shtetit në Prokurorinë Themelore të Shtetit në Plevla, kanë paraqitur kallëzim penal kundër kryetarit të Komisionit Zgjedhor, V.Gj. (33) dhe anëtari i Komisionit Zgjedhor S.K. (48) për shkak të dyshimit se kanë kryer veprën penale të shkeljes së të drejtës së votës.

  • 1

    Radio