Aktuale Më shumë

“Ne nuk do të heqim dorë nga programi Evropa Tani 2”

Prej tvteuta13:13, 26 Maj 2024

Lëvizja Evropa Tani sigurisht që nuk do të tërheqë propozimet e të cilave është kreator dhe autor, dhe nuk do të heqë dorë nga programi ekonomik Evropa Tani 2, i cili është bazë për një jetë më të mirë dhe prosperitet ekonomik të të gjithë qytetarëve tanë, tha deputeti Darko Dragoviq nga Lëvizja e Evropa Tani (PES).

Ai falënderoi kolegët e tij nga DNP që, thotë ai, “u kujtuan premtimet dhe programin parazgjedhor”

“Lëvizja Evropa Tani sigurisht që nuk do të tërheqë propozimet e të cilave është krijues dhe autor, dhe nuk do të heqë dorë nga programi ekonomik Evropa Tani 2, i cili është baza për një jetë më të mirë dhe prosperitet ekonomik të të gjithë qytetarëve tanë. Evropa Tani nuk do t’i mbrojë zyrtarët e saj për të cilët ka prova të qarta dhe dyshime të bazuara se janë duke kryer vepra penale”, ka thënë ai në një përgjigje dërguar mediave.

Po ashtu, sipas tij, ai nuk do të pengojë askënd që t’i shfrytëzojë kompetencat e tij kushtetuese, madje, thotë ai, “në pjesën e ndryshimit të Kushtetutës në mënyrën dhe procedurën e parashikuar me Kushtetutën e Malit të Zi”.

“Po ashtu, Lëvizja Evropa Tani nuk do të ndryshojë ligjin penal, i cili tashmë parashikon që procedimet penale për veprat penale të korrupsionit të mos skadojnë dhe nuk do të lejojnë kthimin e PDS në pushtet. Në bazë të qëndrimit të DNP-së, mund të konstatojmë se ata ende nuk do të largohen nga pushteti përderisa Lëvizja Evropa Tani mbetet si deri më tani”, ka përfunduar Dragoviq.

 

  • 1

    Radio