Sociale Më shumë

Në Mal të Zi arrijnë testet e reja për Covid 19

Prej tvteuta15:57, 10 Prill 2020

Në Mal të Zi ka arritur një kontigjent i ri i testeve për sëmundjen Covid 19, të cilët eliminojnë mundësinë e gabimit. Këtë lajm e bëri të ditur në llogarinë e tij në Twitter, shefi i delegacionit të Bashkimit Evropian në Mal të Zi, Aivo Orav. Ky material është një donacion me vlerë për Institutin për Shëndet Publik, Ministrinë e Shkencave dhe laboratoret e vendit. Mali i Zi është vendi i parë në rajon që merr një donacion të tillë, tha ndër të tjera Orav.

  • 1

    Radio