Rajoni/Bota Më shumë

Në Kroaci filloi heshtja zgjedhore

Prej tvteuta09:53, 16 Prill 2024

Në Kroaci, heshtja zgjedhore dyditore hyri në fuqi në mesnatë përpara zgjedhjeve parlamentare të së mërkurës, më 17 prill dhe do të zgjasë deri në mbylljen e qendrave të votimit në orën 19:00.

Sipas njoftimeve të mediave, në Kroaci do të hapen më shumë se 6500 qendra votimi, ndërsa dita e parë e votimit është të martën në përfaqësitë diplomatike dhe konsullore jashtë vendit, si zonë e veçantë.

Janë 2,302 kandidatë që konkurrojnë për 151 mandate në parlamentin kroat në gjithsej 165 lista.

E mërkura e 17 prillit do të jetë ditë jopune në Kroaci.

  • 1

    Radio