Aktuale Më shumë

Në Krajë u mbajt ekspozita e fotografive “Zogjët dhe gjarpërnjtë në Krajë”

Prej tvteuta11:41, 24 Nëntor 2023

Në ostros të Krajës u mbajt ekspozita e fotografive e titulluar “Zogjët dhe gjarpërnjtë në Krajë” nga fotografi Milaim Cura. Kjo mbrëmje u organizua nga Shoqata Kamp nën përkërahje të Organizatës Turistike të Tivarit. Në këtë ekspozit u prezantuan punime fotografike që pasqyronin pjesë nga fauna e rajonit të krajës, përmes syrit të artistëve u paraqitën tek vizitorët e ekspozitës momente artistike nga jeta e shpezve dhe zvarranikeve të këtij rajoni. Ekspozita u përcoll me interes të veçant nga dashamirë të artit dhe të natyrës.

  • 1

    Radio