Aktuale Më shumë

Në fazën e parë të fondeve ipa1 – komuna fitoj 7 projekte me një total prej 1.6 milionë euro

Prej tvteuta16:10, 1 Tetor 2016

Me rastin e Ditës së Bashkëpunimit Evropian, në bashkëpunim me Ministrin e Punëve të Jashtme dhe Integrimeve Evropiane të Malit të Zi, kryetari i Komunës së Ulqinit, z. Nazif Cungu, priti ditën e premte në ambientet e Komunës studentë e gjimnazistë të rinj nga Ulqini.

Në fjalën e tij të rastit, kryetari Cungu, zhvilloi një rezime të punës së deri tanishme të Komunës në lidhje me angazhimin e këtij insitucioni për të fituar sa më shumë projekte IPA të Bashkimit Evropian të cilat janë të shumta dhe me vlerë për qytetin e Ulqinit. Z. Cungu, falënderoi personalisht punonjësit e Komunës dhe veçanërisht zyrën për Bashkëpunimin Ndërkombëtar dhe Projekteve, për rezultatet e tyre në vitin 2013, ku kjo zyrë u shpall dhe zyra më e mirë në të gjithë Malin e Zi. Me aplikimet e kësaj zyre, u arrit që të fitohen 7 projekte me një vlerë totale prej 1.6 milionë euro. Ndërkohë që në mbyllje të fjalimit të tij, Kryetari Cungu, duke falenderuar të rinjt e pranishëm në këtë takim i ftoi ata të bëhen pjesë e këtyre projekteve, pasi ato janë e ardhmja për zhvillimin e tyre profesional dhe akademik.

  • 1

    Radio