Ekonomi Më shumë

Në ANZH të punësuarve u detyrohen 17 paga, dalje nga situata nuk vërehet

Prej tvteuta18:42, 17 Korrik 2020

Në periudhën e kaluar aktivitetet dhe investimet e pushtetit lokal në Ulqin kanë qenë minimale, por megjithatë planet e këtyre investimeve si dhe atyre potenciale për të ardhmen është dashur të kryhen,. Në Agjencinë për ndërtim dhe zhvillim që merret me këtë punë, situata financiare asnjëherë nuk ka qenë e mirë, por tani është përkeqsuar edhe më shumë, thotë për televizionin Tonë, drejtori Shpërtim Maraj.

Maraj shton se në këtë kolektiv nuk ka tepricë të punësuarve, dhe se aktualisht aty janë të angazhuar 10 persona. Problem thotë ai është edhe motivimi, pasi ato puk po paguhen për punën që kryejn, çka është një situatë tejet absurde.

  • 1

    Radio