Sociale Më shumë

Ndërprerje e energjisë

Prej tvteuta11:03, 31 Tetor 2015

Për shkak të punimeve në nënstacionin “Mëhalla e Re 2”- dega Miroviq, të hënën me 2 nëntor prej ores 9.00 deri në ora 15.00, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për banorët e zonës që furnizohen nga ky nënstacion.

Për shkak të punimeve në largpërcuesin “Gaç”-dega Shën Gjergji, të hënën me 2 nëntor prej ores 09.00 deri në ora 12.00, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për zonat: Zogaj, Mali i Brisë, Darza, dhe Shën Gjergji.

 

  • 1

    Radio