Sociale Më shumë

Ndërprehet mbledhja e Kuvendit Komunal

Prej tvteuta16:04, 8 Qershor 2016

Mbledhja e sotme e Kuvendit Komunal u ndërpre për shkak të  mungesës së kuorumit, gjatë debatit për ligjin e ri mbi të ardhurat e të punësuarëve në administratën publike.

Në Kuvend pati diskutime të shumta edhe në lidhje me pikat për plotësimin e parcelave urbanistike, nga të cilat u miratuan ato për Pinjeshin 1 dhe Merajën 2, kurse Pinjeshi 2 nuk pati shumicën e nevojshme.

Pas fillimit të diskutimit për të ardhurat e të punësuarve në administratën lokale, kryetari i Kuvendit Loro Nrekiq u detyrua të ndërpreë seancën për shkak të mungesës së kuorumit, duke paralajmëruar edhe masa ndëshkuese në këtë drejtim.

  • 1

    Radio