Aktuale Më shumë

Ndahet nga jeta Vasel Sinishtaj

Prej tvteuta19:31, 18 Tetor 2022

Vasel Sinishtaj, një nga themeluesit e Alternativës Shqiptare dhe deputet i Kuvendit të Malit të Zi, ka ndërruar jetë ditën e sotme.

Lajmin e bëri të ditur kryetari aktual i kësaj partie, Nik Gjeloshaj.

 

Të nderuar miq,

Me hidhërim e ndaj me Ju lajmin që Vasel Sinishtaj ndërroi jetë!

Vaseli ishte njeri i mirë, profesionist dhe punëtorë i pashoq!

Ishte përherë i gatshëm për këshilla e ndihmë për çdo njeri që kishte nevoj.

Ishim bashkëudhtarë politik për një kohë të gjatë.

Në rolin e deputetit ishte zëri i parë shqip në Parlamentin e Malit të Zi, dhe nuk u kursye për të drejtat e shqiptarëve!

Njëri ndër themeluesit e Alternativës Shqiptare, aktualisht ishte Kryetar i Këshillit politik i ASH.

Dy vitet e fundit me përkushtim kryente detyrën e Kryeadministratorit në Komunën e Tuzit.

I përjetshëm qoftë kujtimi për figurën e Vasel Sinishtaj!

Për datën e mbajtjes së Orës komemorative dhe varrimit, do të njoftoheni me kohë!

Nik Gjeloshaj,

Kryetar i Komunës së Tuzit dhe Alternatives shqiptare

  • 1

    Radio