Aktuale Më shumë

NAZIF CUNGU ZGJEDHET KRYETAR I KOMUNËS SË ULQINIT

Prej tvteuta15:00, 21 Mars 2016

Sot në Seancën solemne të Kuvendit Komunal të Ulqinit, Nazif Cungu u zgjodh për Kryetar të Komunës së Ulqinit dhe me këtë rast ai dha betimin para këshilltarëve.

Cungu, sipas marrëveshtjes së koalicionit do të jetë në krye të Komunës së Ulqnit në dy vitet e ardhshme.

Gjatë ekspozeut të tij si Kryetar i ardhshëm, Cungu tha se menjëherë do të fillojë punën e tij me qëllim të konsolidimit të Komunës e cila gjendet në një gjëndje të rëndë financiare dhe për këtë kërkon edhe bashkëpunim dhe ndihmë nga të gjithë subjektet relevante.

 

  • 1

    Radio